Clubul de electronică

0
Clubul de electronică

clubul de electronica laborazonClubul de electronică al Laborazon se întâlnește în fiecare marți de la ora 19.00 în atelierul din str. Traian Grozăvescu nr. 11 pe perioada iernii. La club discutăm despre tehnologii noi, dăm și luăm sfaturi și dezvoltăm proiecte.

Dacă vreți să vă alăturați clubului în realitate, dați un mesaj la alina(at)laborazon.ro

Vă așteptăm și pe grupurile noastre online

Facebook

G+

Membri permanenți

Alexandru Manolescu – inginer proiectant pasionat de electronică. Alex are o abordare practică a problemelor care îi ies în cale. O instalaţie făcută de el are totdeauna cea mai simplă rezolvare, fie că e vorba de o bucată de cod sau de rotiţe zimţate pe care le reciclează de la o imprimantă. Alex a obţinut titlul de doctor în tehnologie industrială în 2012 şi e pasionat de ski şi de mersul cu bicicleta.

Ionuţ Rozmarin – Ionuţ “Rozu” lucrează la una din firmele proeminente din Braşov şi este membru susţinător al clubului de electronică. Este abil şi în programare, şi în hardware.

Lucian Brânduș – Lucian este un maker în toată puterea cuvântului, pasionat de DYI și de soluții tech și tradiționale.

Laur Gabriel – Laur a fost rezident în Laborazon și urmărește să facă niște fișe care ajută la învățarea lucrurilor de bază în electronică și Java.

Alina Floroi – Alina animă activitatea clubului și ține în mână proiectele de electronică by Laborazon, în așteptarea cuiva care să preia aceste îndeletniciri.

Oti Hrebenciuc – Oti stă cu urechea ciulită la ce se vorbește despre tech și cum poate gândi obiecte animate de inteligență. El este specializat pe design.

Mulțumim RoboFun.ro pentru sprijinul său.

 

Leave a Reply

Name
Name*
Email
Email *
Website
Website