Echipa

0
Echipa

Suntem Laborazon Maker Space și funcționăm sub Asociația Laborazon. Mai jos găsiți o listă cu membri echipei de bază, pe care dorim să o mărim cu cât mai mulți susținători și oameni implicați.

alina floroi laborazon maker spaceAlina Floroi – co-fondator, interesată de aportul tehnologiei în viața oamenilor și îmbunătățirea vieții prin design. Activează în industriile creative de câțiva ani. A organizat BVCC – Festival de film cu licență liberă, TEDxBucurești și Revival of the Fittest. Ea se ocupă de crearea legăturilor și de tot ce înseamnă.

 

 

 

 

oti octavian hrebenciuc laborazon maker space brasovOctavian Hrebenciuc, arhitect interesat să proiecteze eficient și sustenabil. A vrut să se implice în proiectul de maker space încă de la prima prezentare la care a participat pentru că i-a plăcut ideea de a crea medii interactive. Oti lucrează împreună cu partenera lui, Magda Vieriu, la biroul de arhitectură Volumetrica si face parte din colectivul Form Function. De asemenea, este co-organizator al targului de design de obiect NOD. El se ocupă de design și logistică.

 

 

 

 

 

mgdMagda Vieriu este arhitect de meserie si pe langa ideile pentru amenajarea Laborazonului, creeaza obiecte de design in tehnici traditionale cu o estetica esențializată. Pasiunea ei pentru ordine si armonie sunt o comoară pentru Laborazon. Magda lucrează împreună cu partenerul ei, Oti Hrebenciuc, la biroul de arhitectură Volumetrica si face parte din colectivul Form Function. De asemenea, este co-organizator al târgului de design de obiect NOD.

 

 

 

 

 

 

 

 

vladimir taroi laborazon maker space brasVladimir Țăroi este artist  interesat de biciclete și priceput la meșterit. Face parte din colectivul Carpatinni Cicli. A absolvit facultatea de arte plastice în Timișoara, unde a văzut exemplul de folosire a unui spațiu de către artisti dat de cei de la Tam Tam.

 

 

 

 

 

***
andreea

Andreea Bodea – co-fondator, pasionată de design și reciclarea materialelor. S-a întors în 2013 în Brașov, după ce a lucrat la UNICEF la Copenhaga. La bază este inginer constructor și s-a ocupat de managementul de proiecte de construcții în cadrul campaniilor umanitare ONU în Indonezia, Irak, Liberia.

 

Vă așteptăm în echipă! Laborazon este o întreprindere socială, care va exista datorită comunității și în sprijinul ei.

Avem nevoie de îndrumători pentru diverse cursuri pe care le vom organiza. De la prelucrarea lemnului, metal, textile, până la electronică, multimedia și tot ce presupune a face ceva cu mâinile.

 

Așteptăm să îi cunoaștem cu nerăbdare pe noii meșteșugari: studenți, designeri, artiști, oameni cu hobby-uri sau pasionații de electronică.

Vom avea nevoie de un tutore, care îi va îndruma pe cei care vin la Laborazon cum să folosească sculele.

Așteptăm de asemenea companiile care vor să își asume un rol social și persoanele independente cu rol de mecena.

Foto: Oti Hrebenciuc,  Alina Floroi, Orsolya Balint, Marin Dinescu

Leave a Reply

Name
Name*
Email
Email *
Website
Website